Kalendarium

Då och då bjuder vi in till olika evenemang och tillställningar för olika målgrupper. Här kan du läsa om vad som är på gång!

December 2022

Fira julen med oss!

I år kommer Coops egna jultomte åka på butiksturné för att samla in önskelistor. Tomten kommer dessutom lotta ut ett par julklappar! Vi har även en julkalender med fina erbjudanden från våga egna butiker samt från gallerians butiker. Coops restaurang erbjuder även vår populära julbuffé samt möjligheter till avhämtning. För mer info - klicka på puffarna nedan.

November 2022

Inga evenemang eller aktiviteter för tillfället

Oktober 2022

Finns i Finspång mässan

Årets mässa har tema hållbarhet och självklart finns Finspångs grönaste matkedja på plats för att erbjuda mässbesökarna lunch och fika. I vår servering kan ni också tävla om fina priser, bli medlemmar och ställa frågor om Coop Finspång. Välkomna!

September 2022

Valbdebatt

Vi har bjudit in lokala politiker till Coop Viberga Galleria för en valdebatt. Välkomna att lyssna och ställa frågor. Start kl 11.00 vid entrén till gallerian.

Augusti 2022

Inga evenemang eller aktiviteter för tillfället

Juli 2022

Skogsröjet

Vi stöttar Skogsröjet och lottar ut två VIP-biljetter till våra medlemmar. Vi finns också på plats på festivalområdet med en butik.

Juni 2022

Student och avslutningar

Vi hjälper dig fixa festen. Från vårt bageri kan du beställa tårtor, fika, catering och deli.

Midsommarfest i gallerian

Ingen mer info för tillfället.

Maj 2022

Morsdag

Fira din mor genom att boka in en härlig brunchbuffé tillsammans i vår restaurang. Eller varför inte en morsdagfika i vårt café?

UF-marknad

Finspångs gymnasieelever finns på plats för att visa upp sina UF-företag och sälja sina produkter samt tjänster.

April 2022

Påskfirande och motordag

Vi firar in påsken med påskbord, påskäggsjakt, fina erbjudanden i våra butiker och en uppskattad motordag för hela familjen i samarbete med Finspångs motorsällskap.

Bakluckeloppis och bytardag

En dag med hållbarhet i fokus. Njut av vår klimatsmarta lunchbuffé eller handla/sälj prylar på vår bakluckeloppis.

Mars 2022

Fettisdagen

Vi erbjuder utkörning av semlor till ditt företag och har givetvis fyllt på med smaskiga semlor i våra butiker och vårt café. Bakat av Coops egna bageri.

Bo och Leva i Finspång

Den 22/2 kan du möta organisationer och företag i Finspång som svarar på dina frågor om allt ifrån bygglov och försäkringar till sophantering och lån. Välkomna till Coop Viberga Galleria kl 11.00-15.00.

Februari 2022

Alla hjärtans dag

Vi firar alla hjärtans dag i vår galleria med fina erbjudanden från våra butiker och i vårt café samt restaurang får du bjuda någon du gillar på fika eller lunch för 50% rabatt på ena beställningen.

Sportlov med Finspångs föreningar

Ingen mer info för tillfället.

Januari 2022

Inga evenemang eller aktiviteter för tillfället

Scroll to top