Coop Finspång

På denna sida kan du läsa om vad vi menar med "Coop för Finspång", ansöka om sponsring, hålla dig uppdaterad om lediga jobb och mycket mer. Välkommen hit!

Coop i Sverige

Coop är en av Sveriges största och grönaste livsmedelskedjor - alltid med hållbarhet och matglädje i fokus. Vi är Sveriges enda kooperativa matbutikskedja som ägs av våra medlemmar vilket gör oss unika.

Coop för Finspång

Vi är finspångarnas egna matkedja som ägs av finspångsborna själva och vårt överskott går tillbaka och återinvesteras i Finspång.

Vi är Coop

Här hittar du kontaktuppgifter och en presentation av våra styrelsemedlemmar. Du kan läsa om hur vår organisation är uppbyggd och vad det innebär att drivas som en ekonomisk förening.

Jobba hos oss

Här kan du hitta lediga jobb och skicka in en spontansökan till någon av våra butiker, vårt bageri, café eller restaurang. Du kan också läsa om vad det innebär att arbeta på Coop.

Bli medlem

Coop är Finspångarnas egna matkedja som ägs av finspångsborna själva. Som medlem får du ta del av vårt attraktiva poängsystem, personliga erbjudanden och dessutom flera lokala erbjudanden i våra butiker samt i vår restaurang och café.

För företag

Vi vill vara det självklara valet för dig och ditt företag när ni ska handla matvaror, förbrukningsvaror, presenter eller anordna fester. Vi ordnar tårtor, fikabröd samt olika alternativ för catering.

För föreningar

Här kan du läsa om vad vi gör för Finspångs föreningsliv och ansöka om sponsring och samarbeten.

Kalendarium

Coop anordnar ofta olika evenemang och aktiviteter i Finspång. Här kan du se vad vi har på gång!

Scroll to top