För företag

Vi strävar efter att vara det självklara alternativet för ditt företag när ni ska handla matvaror, köpa personalgåvor, ordna personalfester eller bjuda på fika.

Vi erbjuder smidiga och skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag.

Handla på faktura

Spara tid och administration. Hos oss är det smidigt att bli företagskund och att handla på faktura - både online och i butik. Av oss kan ni få en samlingsfaktura och självklart går det att beställa utkörning och avhämtning.

Som företagskund kan du till exempel klicka hem någon av våra färdiga frukt- och grönsakslådor eller inspireras av vad andra företag köper mest av genom att klicka in bland Kontorets favoriter. När ni beställer från Coop.se är ni i gott sällskap av några av Sveriges största företag och offentliga verksamheter.

Vi fixar festen

Det är viktigt att fira det som firas kan. Vi hjälper gärna till att ordna festen utifrån just era önskemål. Coops egna restaurang och bageri kan erbjuda allt från catering och deli till smörgåsar och fikabröd.

För att spara tid och inte riskera att missa något i företagets planering kan ni redan nu boka in er årliga sommarfest och julmiddag hos oss. Eller varför inte en sommarbrunch eller julfrukost?

Vill ni komma iväg eller har brist på trevliga och smidiga samlingslokaler? Hyr då vår restaurang!

Vi fixar presenterna

Vi vill vara det självklara valet och underlätta för dig när det är dags att köpa presenter till dina anställda. Ska du köpa gåvor till en hel personalgrupp är du välkommen att kontakta oss för att se vilka olika alternativ vi kan erbjuda utifrån er budget och särskilda önskemål (skattefriat belopp upp till 2000 kr). Här nedan kommer några tips på uppskattade personalgåvor:

  • Presentkort - En gåva fylld med valfrihet och glädje. Sprid matglädje till kollegorna på jobbet – ge dem ett presentkort från oss! Förutom att vi har ett brett sortiment av livsmedel så erbjuder vår stormarknad allt från heminredning till skönhetsprodukter. Vi har något för alla. Presentkortet gäller i alla fysiska Coop-butiker samt i vår restaurang och i vårt café.
  • Kuponghäften - En gåva laddad med energi. Det är viktigt att tanka på ordentligt med energi för att orka jobba. Få ut det bästa av dina medarbetare – ge dem lunch- och/eller frukostkuponger som kan utnyttjas i vår restaurang.
  • Presentkorgar - Skräddarsydda lösningar. Beroende på vad som ska firas kan vi hjälpa er att sätta ihop presentkorgar med produkter från vår butik. Återkom med förslag på tema, budget och antal så ordnar vi resten!

Etablera och samarbeta

Vi söker hyresgäster till våra fina lokaler i Viberga galleria i Finspång.

Viberga galleria är bra belägen i Finspångs kommun. Här driver du din verksamhet i en galleria som har 55 000 st besökare varje månad, och dagligen besöks av många människor. I Gallerian får du grannar som Stora Coop, Coops egna bageri & konditori, byggmarknaden Jem & Fix, möbelvaruhuset Jysk, samt flera andra aktörer så som mäklarbyrå och klädbutiker.

Viberga ligger väl synligt från den trafikerade 51:an där trafik mellan Norrköping och Örebro passerar. Viberga är också en självklar besöksplats för de flesta Finspångsborna när det gäller både dagligvaru- och detaljhandel.

Området runt Viberga är konstant växande och inom kort kommer i närheten bland annat Byggmax, samt Finspångs första Padel-arena (Arena Öst) att öppna.

Vill ni synas i vår galleria för att promota er verksamhet under en dag eller ordna något evenemang för Finspångsborna tillsammans med oss? Hör av er!

Anmäl dig till vårt företagsutskick

Vill du ha en påminnelse av oss när det är dags att börja fundera på julfest, sommarpresent eller när vi har riktade specialerbjudanden till företag - exempelvis semlor på fettisdagen med fri utkörning?

Scroll to top