För föreningar

Vi ger tillbaka till Finspång i form av sponsring och samarbeten där vi stöttar lokala organisationer och föreningar som gör nytta i Finspång och är till glädje för många finspångare i vardagen.

All form av sponsring ska generera ett mervärde för Coop Finspång och våra medlemmar - därför ska varje samarbete leda till ömsesidig nytta för båda parter.

Vi välkomnar alla föreningar inom idrott, kultur samt inom det humanitära området att ansöka om stöd. Föreningen och dess verksamhet ska tydligt svara mot Coops vision och ha sin huvudsakliga verksamhet i Finspång. Coops vision kan sammanfattas med att vi tillsammans arbetar för en hållbar framtid och för att skapa en positiv kraft i samhället - alltid med medlemsnyttan i fokus där vi har respekt för vartenda öre.

Läs om olika föreningar och initiativ vi stöttat

Olika former av stöd

Vi erbjuder olika former av stöd - allt från strategiska och långsiktiga samarbeten till enskilda och kortvariga aktiviteter.

Strategiska samarbeten

Vi skriver gärna avtal med din förening där vi ges möjlighet att synas tillsammans. Ett strategiskt samarbete kan vara att vi skriver avtal om att tillgodose er förenings kiosk med varor till ett bra pris eller erbjuder er möjlighet till försäljning av lotter vid våra butiker. Har ni egna idéer om hur vi tillsammans kan utveckla kultur- och fritidsutbudet i Finspång? Kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Coop För Finspång-potten

Detta är en pott där ni kan söka ekonomiskt stöd för olika projekt och initiativ som förväntas få stor spridning i Finspångs kommun och nå ut till allmänheten. Vi skriver inte avtal för Coop för Finspång-potten som stäcker sig över en längre tidsperiod än ett år.

Ibland har vi även riktade uppdrag där vi söker föreningar som vill ställa upp och arbeta under särskilda event eller högtider med olika uppgifter mot ersättning.

Butikspotten

Våra olika butiker har varje år en mindre pott att fördela. Detta stöd kan sökas när som helst under året utan blankett och är till för att stötta mindre initiativ. Här handlar det uteslutande om stöttning i form av varor.

Välkommen in till våra butiker för att prata med våra butikschefer:

  • Susanne på Bergslagshallen
  • Helene på Östermalmshallen
  • Magnus på Stora Coop
  • Helene på butiken i Rejmyre

Ansök om strategiskt samarbete eller om stöd från Coop För Finspång-potten

Stort tack för ert intresse i att ha Coop Finspångs ekonomiska förening som en partner/sponsor. För att vi ska kunna behandla din förfrågan ber vi dig fylla i nedan blankett. Vi får många förfrågningar om sponsorskap/samarbeten och detta ger oss möjlighet att rättvist jämföra alla inkommande förfrågningar.

Vi har har två sponsringsperioder per år: 

  • Ansök mellan 1 februari till 30 april. Du får då besked från oss i maj/juni och sponsringen gäller från och med 1 juli. 
  • Ansök mellan 1 augusti till 30 oktober. Du får då besked från oss i november/december och sponsringen gäller från och med 1 januari.

Kontakta oss

Malin Fritiofsson
Marknadsansvarig

Mail: malin.fritiofsson@viberga.nu

Scroll to top