Sponsring

Vi ger tillbaka till Finspång i form av sponsring och samarbeten där vi stöttar lokala organisationer och föreningar som gör nytta i Finspång och är till glädje för många finspångare.

Skridskokul med Faik Bandy

Faik Bandy har under flera säsonger anordnat Skridskodisco, Skridskokul, Family on Ice och Skridskofritids för barn och unga. Syftet med evenemangen har varit att skapa en mötesplats där barn och familjer kan mötas och ha kul tillsammans samt testa på sporten. Skridskodisco är gratis och bandyklubben har stått för att låna ut skridskor och hjälmar samt ordnat med lekar, utmaningar, discoljus och musik. Coop har varit med och stöttat dessa initiativ som har ett tydligt samhällsengagemang där Faik Bandy på olika sätt främjat en aktiv fritid och integration.

https://www.svenskalag.se/faik-bandy

 

Prideparad och festligheter med Finspång Pride

Pride i Finspång står för kärlek och mångfald, och tar ställning för alla människors lika värde. Coop är med och stöttar deras initiativ att anordna Finspångs egna prideparad med fest och olika aktiviteter så som: konserter, stand up och god mat. Pride Finspång är partipolitiskt och religiöst obundet.

https://sv-se.facebook.com/PrideFinspang/

Cuper, läger och utbildningar för Torstorps IF

Torstorps IF har idag drygt 600 medlemmar, varav ca hälften är aktiva på fotbollsplanen. Men föreningens verksamhet engagerar, på bl.a. sociala nätverk och vid fotbollsarrangemang, upp till flera tusen personer. Coop Finspång har bland annat stöttat föreningen för att möjliggöra och subventionerna ledarutbildningar, domarutbildningar, läger och cuper för barn och ungdomar.

https://www.svenskalag.se/tif

Spännande naturupplevelser med Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet är en ideell organisation som främjar en aktiv fritid baserad på friluftsliv och verkar för folkhälsa och livsglädje samt har ett tydligt miljöengagemang. De erbjuder spännande naturupplevelser för finspångsborna där alla, oavsett ålder ges möjlighet att uppptäcka vår fantastiska natur i Finspång. Exempel på aktiviteter Coop är med och stöttar genom vårat samarbete: Skogsmulle, kvällspaddling, tipspromenader, skogskonserter och Skogsknytte.

https://www.friluftsframjandet.se/regioner/ost/lokalavdelningar/finspang/

Finspångs egna stadslopp - en folkfest!

Coop har under ett par år varit en stolt huvudpartner till Finspångs stadslopp som årligen arrangeras i Finspång. Stadsloppet är en härlig motionsfest där privatpersoner och företag samlas för att gå, jogga eller springa genom Finspång med start och målgång i underbara Bruksparken. Coop bjuder deltagare på energipåfyllning efter loppet!

https://finspangsstadslopp.se/ 

 

 

 

Låga medlemsavgifter för ungdomar i FFK samt satsningar för ökad integration

Finspångs Fotbollsklubb har en stor ungdomsverksamhet med runt 450 medlemmar. Föreningen tar ett stort socialt ansvar och aktivt arbetar för ökad integration. För att bibehålla låga medlemsavgifter för Finspångs ungdomar samt möjliggöra satsningen av föreningens integrationsprojekt har Coop Finspång stöttat föreningen på olika sätt, bland annat med stöd för att renovera föreningsstugan som är tänkt att användas för att skapa kontaktträffar med familjekvällar, filmkvällar, utbyte av kultur.

https://www.finspangsfk.se/

PRO skapar mötesplatser för gemenskap, glädje och livslust

PRO är till för dig som har livet framför dig och arbetslivet bakom dig. Föreningen skapar mötesplatser för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa. Coop är givetvis med och stöttar föreningen på olika sätt och många träffar arrangeras i Coop Restaurang. I Finspång anordnas bland annat följande aktiviteter för våra pensionärer: vattengymnastik, boule, bridge, canasta, Lunddalsresor på onsdagar, promenader, tipspromenader, senior Qi Gong, styrka- och balansträning samt mycket mer!

https://pro.se/distrikt/distrikt-ostergotland/

Coopgolfen

Finspångs Golfklubb är en aktiv förening som erbjuder en golfbana med 27 hål av olika karaktär i en trivsam miljö. Coop är med och stöttar föreningens ungdomsverksamhet med mellanmål och vi är även sponsorer till olika tävlingar, bland annat Pro-Am vars syfte är att verka för Finspångs kommuns vision: "Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.". Vi är också med och arrangerar Coopgolfen samt stöttar höstens scramble.

https://www.finspangsgk.se/se

Simklubben för dig som vill ha kul i vattnet och lära er mer!

Finspång simklubb växer och har idag över 100 barn i verksamheten samt ca 10 tränare som håller verksamheten igång varje dag i veckan och medverkar på tävlingar under helger. Föreningen bidrar till att skapa en meningsfull fritid och sysselsättning och Coop är med och stöttar deras verksamhet för att de fortsatt ska kunna fortsätta växa och erbjuda simträning för alla finspångare - både för nybörjare och tävlingssimmare. Tidigare har Bengt Baron och Pär Arvidsson tagit OS-guld, vem blir nästa finspångare?

https://idrottonline.se/FinspangsSK-Simidrott/

Andra föreningar och initiativ vi stöttat: Allsång på slottet, Kägelhallen i Finspång, FMS Finspångs motorsällskap, NSF Scoutkår, Finspångs Skid- och orienteringsklubb, Ryttarkamraterna, Reijmyre IF, Sonstorps IK, Finspångs Trial Club, Cancerfonden i samarbete med Risinge Kyrka samt Grytgöls skola och många fler! Vi är även med i mässgruppen för Finns i Finspång-mässan och medlemmar i Tillväxt Finspång.

Scroll to top